uasiligh.ru

Митниця туреччині

Для перетину кордону потрібно закордонний паспорт, термін дії якого закінчується не менш, ніж через 3 календарних місяці від дати виїзду з Туреччини. Якщо мета Вашого відвідування країни туризм, а термін перебування не перевищує 30 днів - віза не потрібна. Про умови отримання довгострокової візи Ви можете ознайомитись на сайтах дипломатичних представництв, адреси яких наведені тут.

Обов`язкова наявність медичної страховки міжнародного зразка.

Без сплати мита на територію Туреччини можна ввозити:

  • персональні речі;
  • необхідні медичні препарати;
  • 200 сигарет і 50 сигар, 200 грамів тютюну, або 50 грамів жувального тютюну;
  • кави 1.5 кг, кава розчинна 1.5 кг, 500 грамів чаю;
  • 1 кг шоколаду або цукерок;
  • до 5 літрів алкогольних напоїв;
  • 5 флаконів духів (120 ml максимум кожен).

Заборонено ввозити:

Зброя, вибухові речовини, ліки, що містять велику кількість наркотичних речовин, хімічні та інші отрути, а також інші, які загрожують життю людини речовини.

Буде корисно: скільки летіти до Туреччини.

Поділися в соціальних мережах:

Схожі
Пиріг сирно-кавовийПиріг сирно-кавовий
Вклейка фото дитини в закордонний паспортВклейка фото дитини в закордонний паспорт
Отримання візи в італіюіталія є учасницею шенгенської угоди. Російським громадянам для в`їзду до…Отримання візи в італіюіталія є учасницею шенгенської угоди. Російським громадянам для в`їзду до…
Число туристів на турецьких курортах зростаєЧисло туристів на турецьких курортах зростає
Прогноз погоди в туреччині на 15-17 квітняПрогноз погоди в туреччині на 15-17 квітня
Поїздка в стамбул - чи потрібна віза туристу?Поїздка в стамбул - чи потрібна віза туристу?
Туреччина і колумбия скасують візовий режимТуреччина і колумбия скасують візовий режим
Огляд преси 06.08.13 - 12.08.13Огляд преси 06.08.13 - 12.08.13
Абхазький лідер відвідає туреччинуАбхазький лідер відвідає туреччину
Туреччина починає рекламну кампанію в єгиптіТуреччина починає рекламну кампанію в єгипті
» » Митниця туреччині